Diskusní forum renovační dílny ASP

Právě je sob 21. bře 2026 18:51:27

Všechny časy jsou v UTC

Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon 16. bře 2026 15:40:23 

Довгий час я не наважувалася запікати цілу курку. Мені думалося, що без досвіду не впоратися: то м'ясо вийде сухим, то вона пригорить зверху, то м'ясо біля кісток залишиться червоним. Я обмежувалася лише вареними котлетами — так безпечніше і швидше.

Усе змінилося, коли до нас несподівано завітали гості, а в холодильнику знайшлася тільки одна ціла курка. Почала згадувати кулінарні уроки мами, які десь бачила в кулінарних програмах. Я швидко проглянула різні варіанти приготування, запам'ятала оптимальний час і температуру, чим натерти, щоб було соковито, і як не перетримати її.

Найсильніше переживала через те, чи вдасться зберегти соковитість. Але коли вийняла з духовки рум'яну курочку з апетитною скоринкою, відчула полегшення і гордість! Вона була соковитою всередині, прекрасно підсмаженою і дуже смачною. Гості були в захваті, а я здобула впевненість у кулінарних здібностях.

Зверніть увагу, на сайті yamamashka.khmelnytskyi.ua я бачила багато цікавих ідей для маринаду та подачі. На сьогодні курка в духовці — найпопулярніша страва в моєму репертуарі, яку я подаю до святкового столу й у будні. І головний плюс, що більша частина роботи відбувається сама собою, поки духовка робить свою справу.

Všechny časy jsou v UTC